god natt <3

nu e jag trött så de blir sängen nu :p
skulle uppskatta om min prins svara på mitt sms oxå :p <3
Alexandra Linnéa

Söndag 21/8

♥heeeej! :) idag har jag haft en bra dag, brukar bli bra dagar när jag vaknar i min pojkväns gigantiska säng :) i natt vid typ 00.30 kom vi på att vi skulle bada bubbelbad, haha braaa idé just då? njaa men de va skönt :) Sov som en klubbad säl till ljudet av Kent ♥ för övrigt älskar jag kent! iaf de gamla låtarna. De är jätte braaa! (: iaf när jag kom hem imorse drog ja me mamma t Hööks köpte innetäcken å grimmor :p sen vidare till stallet :) fixade åt hästarna å sen åt vi lunch viud halv 5 x) red på Zymbal :)han va pigg! :p  sen hade jag lektion me Tilly de gick super bra ;P haha lite roligt att de täcket som jag köpte till Goliat från början sen passar på Zymbal xD Zymben e mkt större lixom xP men men (:
Imorron blir de först att gå ut å gå me mamma å sen skola -.- efter de stall hoppas jag :)
höres imörra : pöss
LÖV LÖV LÖV! :D ♥ ♥
ALEXANDRA LINNÉA ♥

snabbbbbb!

hej!
jag borde verkligen vara hos min pojkvän just nu men jag e för seg! kände att jag va tvungen å uppdatera lite :P
jag va i skolan i torsdag typ 1½ timme å ledig i fredags härlig start! :D haha e i stallet massor nu, fy fan va kul det är asså! :) har btw jätte dåligt schema tack för den! asså de kmr bli jätte kmt plugg -.- blä på det. ja i övrigt  e de typ bra :) Red på ponnyn idag :) <3 hahaha faaaaan va liiiten den e xD sen slappa jag hela em å sen typ höll jag på å svimma :s men men e lite bättre nu iaf, nu ska kag som sagt till Niklas å sova där (:
ha det! .)
5 månader idag :) älskar dig min prins <3
alexandra Niklas Linnéa

hej!

jag e dålig på att uppdatera, hinner inte! förlåt!
hej då :P
Alexandra Linnéa

mycket nu

ja, nu e det mkt. precis flyttat me djuren, det är helt underbart!! tusen ggr bättre än allt annat! haha Ponnyn har fått en pojkvän :) hahaha han e 3 gånger så gammal som henne men hur va det? kärlek har ingen ålder? tror inte på det ett skit men bra att ponnyn trivs :) De gör de andra oxå btw :)
jag ska jobba oxå så jag kan få in lite pengar för nu e de tomt i kassan :/
Skolan börjar snart å de vill inte jag för jag har inte tid me det. jag vill vaaaa iiiii staaaaaallet istället !
men men man får väl börja längta till Höstlovet typ :p <3
Dagens planer är att om ett tag träffa Malin :) typ evigheter sen jag såg henne :o sen åka med Sandra till stallet å rida på Zymbalen <3
jag sitter just nu hos Niklas å har lite ångest över att jag har sovit hela dan -.- meeem meeen så kan det bli ;)
ja de va väl allt x) ska försöka uppdatera oftare.
Något speciellt ni tycker jag ska skriva om? (:
<33
alexandra Linnéa

Ibland är världen jobbig, då vill man dö.

glöm inte att jag alltid finns för dig, aldrig längre bort än ett par rader med ord <3
öhman

hej jag är patetisk.

så äre.
idag var jag först ute å gick me mamma på morronen. käka frukost å drog t stallet, va där ganska länge sen börja de regna. Åkte förbi IKEA påvägen hem å åt mjukglass :P haha <3
hem å chilla, åt pannkakor t Midda :) typ kolla tv lite på sen blev det mer Övningskörning ;) kolla mer tv å nu borde jag sova, ska upp typ 07.00 å övningsköra imorron bitti innan gymmet, sen på  EM ska jag t stallet, rida Zymbal å så :) å sova hos Världens bästa :) <3 Längtar redan <3
ha det bra ska försöka uppdatera oftare! förlåt :/
N I K L A S stavas det ^ <3
Alexandra Linnéa

Dålig uppdatering !

sry för det men har mkt att göra, eller egentligen händer mest det vanliga typ x) är i stallet å hos Niklas :) Lider av sömnbrist å tränar nästan varje dag! Det behövs. Jag var med Rikard å Mattias oxå de va kul :) midda på MAX å sen hem t mig å kolla Kopps haha den e fett bra xD haha <3 Igår ÖVNINGSKÖRDE JAG OXÅ! :P <3 de gick bra, jag överlevde å bilen är hel ;) ska göra det idag oxå :)
idag fick ponnyn nya skor de va bra :)
haha de va typ allt ;)
haaa däät (:
För er som inte sett kopps ;) haha den e kuuuulig :D
alexandra Linnéa

mot fillan :P

nu drar jag till fiullan :p heeeej då :D

jag saknar min pojkvän! :(

jag tycker han ska komma hem NU!! :(( <3333
alexandra Linnéa

kom å tänka på det här.. :s

måste bara säga att det känns lite skevt att jag typ blir förvånad när jag träffar trevliga människor. Asså jag ärseriöst förvånad när jag träffar folk som e snälla trevliga å inte vill än något illa.
de känns konstigt men så äre :s

alexandra Öhman

Det är lite så vi jobbar

 G A L E T bra dag idag i helsingborg! :D
har haft skit kul!:D faaaaaaaaaan vaaaaaa braaaaaaaaaaaaaaaaaaaa säger jag baraaaaa :D åt skit god midda i norra hamnen här i Helsingborg :) imorron ska jag åka hem igen, Skönt att sova i min egen säng igen (a) å har jag riktigt tur ska vi åka till den riktiga Börjes butiken i Tingseryd ;) faaan va coolt :D (för er som inte vet de så är det en stoor häst affär som säljer billiga grejer ;p)
ja man kan säga att jag e typ glad :D höhö :D nu ska jag kolla på NCIS å sen soova :)
ha det bra för det har jag! :))))

:D <3
alexandra GLAD Linnéa


Frågestund?

funnderar på å göra som alla andra å ha ne frågestund typ under en vecka eller så, då får man fråga vad man vill å jag ska svara :P
va tycker ni om deeet? :)

<3
Alexandra Linnéa?

Skönhet eller?

skönhets idealet är så galet idag. Tjejer ska se ut som barbiedockor, alltså ett midiemått på ca 14 cm. För att lyckas uppfylla de kraven måste man operera bort de nedersta revbenen. Känns det normalt? jag är antagligen en av alla andra tjejer som bara inser att det är så killar vill ha en då e det bara att gilla läget. För att inte säga vad tjejer snackar om varandra. "åh shit vilka lår" eller "jävlar hon hade inga bröst :s" det är oxå en grej är man sådär smal har man inga former alls. och det är inte heller bra för det ska väl va något å ta på? egentligen är det konsitgt att idealet ser ut som det gör. För som jag har uppfattat det så vill killar inte ha den där jätte smala modellen. men det är så vi ska se ut? känns lite förvirrande :p 
killar har oxå pressen på sig. Tjejer vil ha de där snygga vältränade, söta. Men samtidigt mned höga krav på personligheten. Det är där det skiljer sig mest bland ungdommar skulle jag säga. visst det är det som de säger (man faller för utsidan men blir förälskad i personligheten)
det är storskillnad men alla har sina krav, men jag tror på att det finns någon för alla.
tänk på att de som du har om dig behöver oxå uppmuntran för sitt utseendé oavsett vem det är. alla behöver höra det någon gång. Det finns något bra med alla!

TÄNK PÅ DETTA! 
Alexandra Linnéa

sooooooooova :)

japp nu framme på hotellet i Helsingborg :p åt midda å jätte god choklad efterrätt :D Jag har kommir fram till att de e rätt roligt att åka på lite mini semester :)
just nu är jag typ väldigt trött x) ska soova nu :) de e skönt :)
imorron blir det nya äventyr men upp ganska tidigt faktiskt faktiskt längtar jag till Hotellfrukosten imörra :) de e grejer det ;)
pöss pöss på er :D
¨
jag måste säga att den här stämmer gnaska bra på mig.
alexandra Linnéa

snart framme ;)

japp snart e vi framme :P ska bli skönt att kliva ur bilen :p haha
haa dät :P

aLEXANDRA lINNÉA 

Tisdag andra augusti

just nu sitter jag i bilen å har gjort i typ 4 ½ timme nu x) är i ljungby snart, målet är helsingborg ;) jag ska få ett eget hotellrum :d naaaajs :) jag känner på mig att de här kmr bli bra! :) haha hur kan det bli annat när man ska till Skåne? :D käärlek till skåånie :D <3 Kan nog ändå erkänna att jag e lite avis på att Niklas som just ni befinner sig i London! ja jag e typ ganska mkt avis.. :p haha.
Ja de e typ allt x)
haaa dääät pössnugar ;D

kääääääärlek! <3
Alexandra Linnéa

Svar på tal (:

anneli om shoooopping :D:
Svinfina grejer, speciellt ringarna. Är dom köpta på glitter eller på ur&penn? :)

Erica B om shoooopping :D:

Vart har du köpt alla saker, dom var grymt fina allihop kram <3


kuuuuul att ni Kommenterar! :D
jag köpte ringarna på Ur&penn o glitter ;) där fick jag även väskan :) Ankaret är från ur&penn o N halsbandet från Glitter :p sen e facemasken, eyelinern, å parfymen samt tröjan från H&M :)
så vare :D
alexandra Linnéa

summer rain.. ♥

♥haha jag vet att det inte regnar å inte har gjort på ett tag. Men det skulle behövas fan.
just nu i mitt lilla patetiska liv händer det inte mkt, jobbar på med ponnie å Zymbalen :) alltså är jag i stallet typ 24/7 x) annars brukar jag spendera större delen av tiden med världens bästa pojkvän :) ♥
alltså är mitt liv som vanligt! ;)
något nytt är dock att min bror är på basket läger i en vecka från idag på gotland. NICE säger jag (a) höhö skönt att slippa honom lite :p imorron ska min älskling till London å jag e ganska avis :p Men jag ska iaf till skåne ♥ de blir kuligt :)
jaa de e väl de som händer i mitt liv x)
Summer Rain ♥♥
alexandra Linnéa

just nu

vill jag kunna flyga
vill jag bli miljonär
vill jag döda någon
vill jag sova
vill jag ha fred på jorden
vill jag baka en kladdkaka
vill jag göra en fett sugning å bröstförstoring
vill jag lyssna på musik på högst volym
.