mitt i natten :)

heej det är mitt i natten och jag borde sova men de gör jag inte x)
jag måste börja memd att säga att jag börjar tröttna på alla elaka kommentarer jag får. de känns inte kul o blogga när alla bara är elaka, jag kanske ska sluta blogga?
Idag har jag inte gjort något vettigt på hela dagen :s jag sov till 11.30 sen låg jag i soffan till 13.30 åkte till stallet vid 13.45 sen satt jag i klubbis o soffan till 17.20 asså fattar ni?! jag hade iaf en jävligt rolig och behövlig diskution med Lotta o Erica :) de va asnice! (y)
Sen red jag o de gick inte så bra -.-'
åkte hem o sen duchade jag o åt middag, efter de drog jag med Karro till Pontus, kollade film den vä ääckligt läskig ibland men faktiskt bra :)
Gick hem, fick sällskap av niklas. jag kände för att hoppa i en snöhög x) den va typ till halva låret på mig x) haha så jag blev snööig :P och höll på att ramla x)
jag borde sova nu men jag sitter fast i stolen :o haha
klockan e efter 1 och jag kommer va död i morron, ponnyn får nog vila (a) <3

Saknar sommaren!!! :( trött på snö nu :/

jag kände för det :p <3

Alexandra Linnéa

Dag 04 – Det här åt jag i dag


Dagens middag :P Saaaaaalllaaaaaaaadddd ;D

Alexandra Linnéa

Min dag i bilder





Tack o hej leverpastej!
Alexandra Linnéa

dåligt av dig!

tjoooho!
helt CP söndag o måndag, jag har inte direkt lust o berätta det. en viss person får mig må riktigt piss. så om jag inte bloggar på några dagar bli inte orolig jag kommer igen!! jag har bara ingen lust just nu, personen tar allt energi.
dagens tack till Niklas Hussein o min underbara ponny! <333


FUCK YOU!

ALEXANDRA LINNÉA

svar igen

Anonym  ([email protected]) om Svar:
Men hallå???? Dålig självkänsla eller ej; Skönhetsoperationer är big no no! Plus jag känner våran fina Alexandra Linnea Öhman, och tro mig om hon ska besöka psykolog så behöver hela Sverige det, starkare vet jag inte existerar :) Älskar dig gumman :) <3 // Malin
IP: 83.250.64.150
12 December, 12:13  
Anonym om Svar:
psykolog va ju ett bra förslag :P det är ju gratis på vissa ställen till och med. tjejen behöver ju hjälp..
IP: 81.229.42.86
11 December, 17:20  
Anonym om Svar:
lägg pengar på en psykolog då :P nä skämtar men om du har så dålig självkänsla, varför inte jobba upp den?
IP: 193.150.210.10
09 December, 13:19  
Anonym om Dag 01 – Presentera mig själv:
försökte bara vara hjälpsam. ber såååå hemskt mycket om ursäkt.
IP: 77.72.102.52
09 December, 11:03  
Anonym om Dag 01 – Presentera mig själv:
hört talas om skönhetsoperationer? varför inte prova? om du nu är så missnöjd med dig själv alltså. funkade ju för kissie...
IP: 81.229.42.86
okej den här som e anonym, jag fattar inte riktigt va du vill? eller asså va e meningen? jag vet att jag har dåligt självförtroende, men jag kan leva me det, jag har gjort det i 16 år o klarat mig bra. jag har som sagt bättre saker o lägga min pengar på än operationer.
TAAACK MALIN! tack för att du finns! du är så fin! jag älskar dig me sötnos :) <333
Alexandra linnéa

Svar

Anonym om Dag 01 – Presentera mig själv:
hört talas om skönhetsoperationer? varför inte prova? om du nu är så missnöjd med dig själv alltså. funkade ju för kissie...
IP: 81.229.42.86

en kommentar jag fick idag,
mitt svar bli: ja asså hade jag varit rik så hade jag säker operarat mig, MEN jag vill fan inte se ut som kissie.
asså jag har inte så mkt val än att se ut som jag gör, för jag har jä'vligt mkt bättre saker att lägga min pengar på.
Alexandra Linnéa

Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma heter Ing-Marie och min pappa heter Mats.
Min mamma är världens bästa mamma och även världens bästa ridlärare! hon är 42 år och är född i uppsala. Hon är bäst! Det är tackvare henne jag har min ponny och tack vare henne jag hade Goliat <3 Det är även hennes förtjänst att jag är den jag är. Hon hatar kyla o gillar att åka på semester. Hon jobbar som ridlärare och har gaalen hästkunskap :) Alla som känner henne vet att hon e bäst :)
Min pappa är världens bästa han me :) Han e också 42 år och född här i järfälla. Min pappa är världens snällaste o rolig :p han kör mig överallt (a) han gillar att spela golf och fotboll och jobbar med att sälja tryckplåtar på AGFA.
hm.. jag kommer inte på så mkt :p pappa är bra på att klippa gräs o måla å sånt också :P haha
jag kommer inte på något kul om dem.. :P

Och s´å här ser de ut ;P

Alexandra Linnéa


tiiiiiiitta på tttttvvv ;)

tja ;)
jag bloggade inte igår, dygnet hade lite för få timmar :P
igår var det tisdag o jag hade studiedag ;) skulle egentligen ha varit med Hussein<3 men min katt Emil var jätte halt o hade jätte ont i höger fram fot :/ så vi var tvungna att åka med honom till veterinären, haha katten gillade inte att åka bil ! x) men hos vetrinären var han jätte duktig :) benet var inte av som tur va utan han har blivit biten i benet o har muskel inflamation. haha katten får medicin o hoppar runt fin fin :P
idag är det onsdag och jag skulle egentligen haft en lektion, naturkunskap meeeen :D min lärare var sjuk så jag behövde inte ens gå till skolan ;D niice, jag har först varit på gymmet, jag trodde jag skulle dö xD sen så var jag med mamma o köpte lite julklappar ;) haha :p nu e jag hemma o ska nog äta snart :) sen ska jag först till Säby o rida på min ponny :) sen ska jag åka till Karlshem o rida på gigalo ;)
haha :p haaaaa de bra :)

I love you <3

alexandra Linnéa

Dag 02 – Min första kärlek

ja.. asså de va den här rubriken som fick mig att tveka om jag skulle göra den här 30 dagars grejen jag var lite osäker.. men nu kör vi iaf! FÖRLÅT säger jag redan nu. och hoppas att han inte läser det här..

För de som känner mig så vet ni att jag har haft ganska många killar, där av smeknamnet slampa. men jaja. jag har haft en del pojkvänner, varför vet jag inte. men min första kärlek, han som jag älska så otroligt mycket men de tog ett tag att inse det heter Tobias Andréas Krajnik Åkerberg. vi har känt varandra i typ 10 år, vi var först jätte jätte bra kompisar i 8:an sen under sommaren till 9:an så förändrades saker, när skolan hade börjat var vi fortfarande vänner men något var annorlunda, den 3:e september pussades vi, av en slump det var då jag insåg det, jag gillade honom ännu mer än jag trodde. vi blev tsm. Efter de levde jag i en värld av rosa moln o hoppande kaniner, jag var lycklig. sen tod de slut efter kort tid, för att jag inte hade tid. men jag såg till att ändra på det, och med hjälp av goda vänner fick jag honom tillbaka, ett kort tag senare sa han för första gången att han älskade mig, jag blev chockad o ville inte säga att jag älskade honom före det att jag gjorde det på riktigt, de kändes viktigt att inte säga det före jag var säker. han blev såklart ledsen.. jag förstår honom <3 de tog slut en gång till. och de berodde bara på mig, det va de DUMMASTE JAG GJORT I MITT LIV. jag dumpade honom för en annan. han var definitivt inte värd det. att Han tog tbx mig efter det de kan jag fortfarande inte fatta, o han fattar inte hur otroligt glad jag är att han gjorde det.. <3  sen var vi iaf tsm ett tag, alla tyckte vi var så söta o jag var så galet lycklig, jag var inte tillräckligt bra på att visa det.. men jag var det iaf. jag gav honom det jag bara skulle ge till någon jag älskade, han var värd det.
5 dagar senare tog det slut, han hade tappat sina känslor för mig.
det är här det fula i mitt liv kommer in, jag älska honom så galet mycket. jag kunde inte leva.. jag slutade äta, jag grät varje dag, jag ville dö. ville försvinna, jag såg honom varje dag, men i hans ögon var jag bara borta.. jag fanns lixom inte. Det var hårt. Men jag var inte snäll mot honom heller.. det var jag verkligen inte, förlåt för det..
9 månader senare och 2 storlekar mindre kan jag iaf titta tillbaka på den, jag mådde skit ja, men jag har lärt mig mycket <3 
det var den bästa tiden i mitt liv, jag önskar fortfarane ibland att du ska bli sjuk i Alexandra Influensan..
tack för det du gav mig min uggleskölpadda.. <3 /din ängel  

bli inte jätte arg..

Alexandra Linnéa

lila julgranskulor :)

tjaa ;)
idag har jag varit i riksdagen med skolan, de va inte kul -.-' x) haha jaja skoldagen var väl 4 timmar inräknat alla resor -.- hatar SJ. sen så åkte jag iaf till stallet :P träffade mattias där :) sen så träffa jag fillan, då bestämde jag mig för att rida barbacka :P haha första gången på min ponny :p o typ första gången för mig de här året xD jag har inte så bra balans x) men de gick hyfsat iaf :P ponnyn tyckte nte jag va jätte konstig iaf :P haha så de blir mer barbacka riding den här vintern ;D
sen så gick jag o fillan ända till felles skola tallbohov xD mötte henne o gick sen till donken o åt en burgare ;) sen drog vi vidare till Plantasen :P haha där köpte jag lila julgranskulor :) sen gick vi till justa o köpte glitter ;D o snöö spray :D sen gick vi te ikea där felle köpte julkulor :) sen gick vi te bauhaus där skulle jag leta efter en liite gran o ha i fönstret men hittade bara sånna som va för stora :/ vi hittade fett mkt fint lila glitter o skit o blev fett sura -.- men men de jag har e också fint faktiskt :p aja, hade sällskap med viran, felle o anna hem :) sen kom jag hem o nöördade mig vid datorn :P
i morron e de stuudie dag :D jiippie :D

länge sen ja, men de gör bara att jag saknar de mera..

jag ääälskar diigg!! :) <33333

Aénnil  ardnaxaela


Dag 01 – Presentera mig själv

jag heter Alexandra Linnéa Öhman är 16 år o ca 1 månad, jag är född den 15 november 1994. Jag är blond med bruna ögon, är ca 163 lång o väger för mycket ;) För den som inte hade förstått de så älskar jag hästar, jag är i stallet nästan varje dag för jag har en egen ponny.  jag har en underbar Pojkvän vid namn Hussein Alavi :)
jag mitt liv är fuckt up ganska ofta, jag har noll och inget självförtroende, och för er som inte förstått de så säger jag inte att jag e ful för att få uppmärksamhet utan för att jag faktiskt tycker det. det är snarare tvärt om, jag gillar inte att folk säger att jag ser ut när de egentligen inte tycker det. jag tycker att ajg är ful och så är det bara. vet inte varför men jag har verkligen inte bra självförtroende.
jag har ett heeelt fuckat "förhållande" eller va kallar man det, iaf ett fuckat band eller nått till min farfar. Jag är jäävligt bortskämd. och de hatar jag också nu för tiden. det är hemskt egentligen. och de värsta är att jag inte förtjänar det jag. jaja nog om det. jag bor i västra jakan, jag älskar jakan! :D jag hatar snö o vinter, sommaren e favorit årstiden. jag är en "slampa" i vissa personers ögon, ochg tydligen lätt o flörta med. något jag har lärt mig de senaste året är att jag måste börja tänka på mig själv när de gäller viktiga beslut, inte sätta mig själv längst bak i skiten o se någon anna före hela tiden.
något jag är riktigt riktigt dålig på är att gå vidare och ibland att se de positiva i saker, jag var olyckligt kär i ca 10 månader och jag e jäävligt bra på att trycka ner mig själv.
jag brukar ses som en positiv person, jag skattar iprincip jämt :P men tro mig jag har haft mina dippar, mörka tider. vad finns det mer att säga?
för det mesta är jag lat och ganska långsam. jag är bra på att göra ingenting o skolan e inte direkt de roligaste jag vet x)
så en typ sammanfattning:
jag är ganska kort
jag är ganska lat
jag är bortskämd
jag älskar min ponny och pojkvän <3
jag hatar mig själv
jag är trött jämt!
jag har måånga olika ryckten
jag behöver en spark i röven ibland
jag är svår att förstå ibland.
det är nog de jag kommer på just nu.

this is me :)

Alexandra Linnéa

30 DAGAR

30 dagar

japp så får de bli :P jag kör de här så har jag något o blogga om iaf :) de kanske e något ni inte vet om mig ;)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min barndom
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett speciellt ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mitt hem
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Tillåt mig presentera...
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina vänner
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Mina intressen

Alexandra Linnéa

lalalalalala

tjenare!
jag vet att jag inte har bloggat på typ 1000 år men de hinns inte me o när jag hinner så vet jag lixom ine vad jag ska skriva :p så de har lixom inte blivit av.. MEN jag ska försöka börja igen ;) dagens inspration kommer från vackra Karolin & Sofia :P jag länkar deras bloggar senare ;) höhö :)
ja.. vad händer i mitt liv då? ;p inte sådär förskräckligt mkt asså :P jag nööördar musik som fan, jag e i stallet massor, ponnyn e lite seg men vi gillar att galloppera i snön iaf :) Hahaha ponnyn e nog glad att hon får vila en del för Lotta är sängliggande :/ hoppas hon blir bra igen! 
i skolan e de roligt ibland xD haha asså min söta klass e liiiiiiite speciell xD haha men vi har kul :D fett synd att jag måste byta sen.. :/ men de e ett tag kvar iaf :)
min söta o underbara pojkvän spenderas en del av tiden med, bland den bäst spenderade tiden tycker jag :)
eh.. ja ibland träffar jag vänner också x) mest stall folk men lite annat också ;)
hälsar på vittra typ varje vecka xD haha men jag trivs där! jag kommer inte släppa taget så är det!
Ja.. eh.. vet inte riktigt vad jag ska skriva :P
jo jag har funderat på att göra de här 30 dagars grejen ;) VAD TYCKER NI OM DET?? :D
de va nog allt :P
ha de braaaa :)

Ego dego bjuder jag på ;D <3

Alexandra Husseins Linnéa Öhman <3

jag älskar dig <3




jag har typ inte bloggat på 10000 år men de kanske e bra, vet inte vad jag ska skriva lixom. Har inte tid heller..
haaaaaaaa de braaaaaaaa :) <33333

Alexandra Linnéa