negativ

just nu är jag på mega dåligt humör vill bara lägga mig ner å dö. Helt seriöst pallar jag inte mer. FAN FAN FAN va jag e trött på allt.
känner mig ledsen, ensam, värdelös, obehövd, äcklig onödig oönskad, de e bortkastat att jag andras in luft någon annan kunde fått.
pallar inte me de här.
A  L

Söndag

är det idag :p
hade faktiskt sovmorron imorse ;p de va lite trevligt eftersom jag har gått upp 5 de senaste mornarna -.-
när jag vaknade gick jag upp å klädde på mig träningskläderna å tog med mig musik å drog iväg med stavarna, det e riktigt skönt att träna faktskt. Snacka om att det behövs! haha kommer iaf ha galen träningsverk imorron x) å då ska jag ut å gå igen eller dra till gymmet :p
när jag hade tränat kom jag hem å duscha å åt sen drog jag en kort stund till Niklas :) haha jag e verkligen beroende av min pojkvän (a) imorron ska jag iaf typ flytta in hos honom i 2 dagar :p de blir nice som fan :)
sen drog jag iaf till stallet hoppade med ponnyn å hon va jätte duktig :) sen red jag på zymbal oxå de va kul :) <3
åkte hem från stallet käka å tog ett bad :) de va niceigt ;)
nuu ska jag sova .)
sov sött (:

de va det vi gjorde, å jag ångrar det inte en dag <3
Alexandra Linnéa

G O D N A T T (:


ÄLSKAR bilden :P
hitta den på http://weheartit.com :)
alexandra trött Linnéa

shoooopping :D



ring nr 1 feeett nöjd :D

ring nr 2 oxå fiining :)

rosett :) ring nr 3 :p


å sista nr 4 me like :) 
 
ankare ;) haaalsband :P

gissa va de står för :p <3

ansiskts maaask :P

eye liner :p

paaaarfyyyym, luuktar skiit gott :D <3

tröja :)

väska jag fick när jag handla på Glitter :p

+ ett par byxor jag inte har fottat :)

Alexandra Linnéa

kommentarer

kul att folk lääser å kommenterar :D <3
dock kmr jag inte svara på kommentarer som jag inte vet vem de är ifrån. tycker ni att något är dåligt eller undrar någon så prata med mig ist. Stå för det ni säger.
Annars kommer jag sätta lösen igen för jag förstår inte vrf jag ska behöva utstå påhopp mm. när jag inte har gjort nått.

Alexadra Linnéa

braa men lång dag :p

vaknade typ 05.15 -.- gick upp å drog till stallet :p fixa där, red min ponny å senare Zymbalen :)) <3 fixa runt i stallet när mamma hade lektion sen drog vi vidare å jag e suuuuuper glllllaaadddiiig :D (kan inte säga vrf för alla ska inte veta det) men jag e glad iaf :)
åt en typ jätte super duper god midda m familjen :) typ dog i soffan en stund, nu sitter jag här å ska väl sova snart x)
farmor jag tänker på dig de ska du veta, jag borde träffa dig oftare. DU förtjänar det ♥

A L E X A N D R A   L I N N É A

sooooooooooovisch

japp måste sova nuuu för ska upp mega tidigt imörra :p
idag har jag först varit i stallet, sen gick jag 1 ½ timme me mamma de va sjukt niice :) åt lunch å sen va jag me kathrin i centrum ;) shoppa riiingar :D å annat :p bilder kmr imorron :) taaaack Kathrin för kläderna :) <3
goood natti! :) <3

alexandra Linnéa

<3

Niklas om K Ä R L E K:
Jag tänker inte låta dig komma ur de lyckliga stadiet (a) :) <3
jag har iaf världens gulligaste å bästa pojkvän :D <33
22 Juli, 14:03

inge lösen! ;)

nä nu vill jag fan få lite läsare! :o om folk e dumma i huvudet igen så får jag väl skaffa de igen men ska försöka utan en stund iaf ;)
nu borde jag sooo :p ska öpp tidigt imööra ;)
haa det ;)
btw, Mattias Demirian å Rikard sundstedt ni är grymt saknade! :/

mina snyggingar ;) ♥
god natt :p
alexandra Linnéa Öhman

K Ä R L E K

kärlek kan vara både helt galet underbart å de känns som man inte behver något annat men samtidigt kan de va de värsta som händer än en stund i ens liv. Det är en svår balansgång mellan lycka å hat.
När det är bra så känns det som att de är det enda man behöver, det enda som är viktigt. Man kan klara av att leva med endas den människa som förgyller ens liv. Det är lycka varje dag, som en drog.
Men när kärleken tar slut, vill man dö, antingen har man blivit sårad så djupt att såren aldrig läker. Eller så har man själv sårat en person för att kärleken till just den människan försvann eller inte var härlig nog.

Men jag tror att de är det kärleken går ut på, att få vara obeskrivligt mysterisk. Man ska inte förstå det.
jag är glad att jag är i det lyckliga stadiet nu iaf (:
pöss ♥


Alexandra lycklig Linnéa

jag har fullt upp!

asså jag hinner inte med att blogga nu fan :o e i stallet å rider mellan 1 å 3 hästar om dagen fan :p
inte för att de e någon som läser min blogg.. :/ men iaf :p
idag va jag först i stallet å red ponnie :) åkte till brunmåla veterinär praktik ( bara helt ramdom så fick jag veta att snubben som äger de stället var den som kom på av-isning av flygplan ;) fett cooligt asså :p såå ja de har massor av pengar iaf xD) ja sen åkte jag heem på duscha å typ sov en stund xD sen stack jag till Niklas :)
nu ska jag va social :p haa där ;)
Alexandra Linnéa

4 underbara månader ♥

jag har världens bästa pojkvän :) ♥ skulle inte klara mig en dag utan dig Niklas
Alexandra Linnéa

kurs

idag är det Lördag. jag ska åka på typ den här kursen för att få börja övningsköra, ska sitta å lyssna i typ 3 ½ timme. va fan jag har sommarlov pallar inte de här. vrf måste man gå en jävla kurs för -.- orkar inte x) ja de e väl typ de som händer idag.. -.-
igår hade jag en riktigt bra dag :) först vaknade jag hos världensbästa :) <3 drog hem å bytte om åkte me lotta till stallet, mocka å fixa sen red vi 3 hästar var :D de va jätte kul! Ponnyn va duktig å zymbal va skiiiiiiit coool :D ashäftig :D haha :) lasse va bråkig men duktig ;) sen kom jag hem å typ kolla tv å sov :p haha de va niice .)
nu ska jag dra till tråkkursen -.- herrrååååååå

:) <3
Alexandra Linnéa

NY NY NY ;)

Japp :p ny möblerat, ny hårddisk att läggabilderna på ;) å ny duschad ;)
de som saknas e nya pengar å ny garderob.. de vore nått de! men så blir de inte :/
idag är det Torsdag, jag har typ städat å möblerat i mitt rum å städat lite till. Sen duscha jag :p nu ska jag dra till Älsklingen min :) <3
btw har jag blivit biten i fingret av en hund, den tog tummen ist för pinnen, de gör sviinigt ont :/ så inget stall för mig idag :/
jag funderar på att ta bort lösenet på min blogg, VAD TYCKER NI??
kraaaaaaaaam (:

alexandra Linnéa


god natt i god tid :)

japp ska upp 5 imorron -.-  konstiga hovslagare :/ jaja, ska iaf rida imorron :p sen ska jag kanske till IKEA oxå för att köpa en ny lampa :p har jag tur får jag en hårdisk oxå ;) å kanske nått mer (a)
ja så jag ska iaf sova nu :p
jag tycker om att skrämma små barn :) eller aa ganska små :p haha :D



Alexandra linnéa

TISDAG 12/7

En bra dag :) vakna vid 9 åt frukost å kolla på tv lite :p sen åkte vi först till solvalla för att hämta vaccin till gina :p de va fuulllt upp x) haha mamma fick hjälpa till att flytta en häst :p
sen åkte vi iaf till brottby, mocka å fixa å sen red jag ponnyn :) hon va duktig hest idag me :) de e nice :p sen fick jag leka mini veterinär oxå, ***FETT STOLT*** höhö (a) sen åkte vi hem å typ chilla :p sen en snabbis till ica å hem igen snart blir det midda med grannarna å efter de allsång på skansen ;) <3
HAA DÄT:)

:) <33

älskar dig mest av allt <3

Pååååånniiie :)

miin fiina fiina ponnie va jäte super duper mega duktig idag :) då va hon värd sådär jätte massor me pengar (a) iaf i mina ögon :) <333
alexandra stolt ponny ägare Linnea

R E S P E K T

jag hatar att vara barn av en anledning. man får aldrig den riktiga respekten som jag tycker man förtjänar. asså typ som när det gäller att säga till, skälla ut någon det går hur bra som helst med ett barn men inte en vuxen. visst vi kan göra fler misstag men man lär så länge man lever va fan.
I vilket fall så är det lättare att typ befalla barn att göra de man ber de till. Det är tydligen okej att bara kör över barns åsikter. å fan inte ens lyssna på va de har att säga. Men de säger ofta att "barn är våran framtid" ja då e det fan dags att börja behandla "framtiden" bättre. inte nog med att vi kommer dö för att alla jävla vuxna har förorena våra jord utan vi ska bli behandlade som skit när vi växer upp oxå. aa men tack för det!
kort sagt hatar jag att vuxna behandlar oss som skit. jag tycker fan inte det är okej att bli överkörd. jag har väl lika mkt rätt att finnas å ha min egen åsikt som alla andra idioter.
visst att vi ska ha respekt för dem oxå de har inte så många unga. Men de kanske är dem som ska börja vara ödmjuka eller iaf bestämma på ett bra sätt och inte bara "för att" de ska bestämma lixom. Det stör mig kan man säga :p
haha de fick jag lust att skriva ;)
SÄÄÄG NÅÅÅGOT NÅÅGOOON! ingen tycker någonting jue :(
här kommer jag! flytta på dig!
alexandra Linnea

jag älskar dig jätte jäte massor! ♥ ♥


Du är bäst ♥ tack för att du finns ♥
alexandra Niklas Linnéa (: ♥

upp upp å i väg ;)

hej jag är dålig på att uppdatera.
de senaste dagarna har jag som vanligt varit i stallet massor å med Niklas ungefär lika mkt :p
de händer en del skit i mitt liv å har ingen inspiration att skriva å ingen ork så tyvärr kan uppdateringen fortsätta va dålig.. förlåt för det
ha det folket ;)

biiiilder :) <3
Alexandra Linnéa


Tisdag idag va?

eller nej fan de e måndag xD höhö
idag va vi först på tävlingarna i falsterbo, de va bara unghäst hoppning så de va inte så jätte kul. sen shoppade vi lite :) köpte bla ett par ridbyxor :p
sen käkade vi lunch å efter det blev det bubbelbad å bastu ;) sen typ chilla å lite god midda me typ en halvkänd kock x) haha.
ja imorronblir det mer tävlingar å mer shoppnig förhoppningsvis :)
ha deeeet :)


poooonniiie :) <3
alexandra Linnéa


stranden

just nu regnar det här, mycket!  igår åskade, blixstrade o regnade det helt galet mkt :s
idag på förmiddan va vi på stranden, de va svin kallt i vattnet så jag höll mig på stranden xD sen åkte vi tbx till hotellet då badade jag i den 37 gradiga bubbelpolen,. de va lagom ;p
ikväll ska vi påfin midda på rökeriet :p äta god fisk :)
jag saknar min pojkvän :( <3
ha dät :)

turbo :) <3
Alexandra Linnéa

sitter i sängen på gässlingen :)

japp nu ska jag vara social :p haha dagen bjöd inte på så många inlägg som jag trodde, har iprincip sovit heela vägen x) när vi kom fram satt vi i massagestolarna dä va nice :) gick runt lite :p sen har det åskat som faaan å sen regnat å blixstrat :p till skillnad från hos er i jakan ;)
haha jaja sen åt jag en god midda :)  btw e jag jätte trött på att de e ledigt hela tiden för jag äter som en galen gris å dricker jätte massa cola. de suger för jag kmr sluta som en flodko :s
jaja nu ska jag faktiskt ta å va social :p heeeej då ;) <3
bild
bild 1. Emil vår katt fatta att vi skulle åka så han försökte hoppa in i bilen imorse :p haha <3
bild 2. Jan- Brink (känd dressyrryttare) förra årets falsterbo :)
alexandra Linnéa

when the lights go out, I can show my self

nuuu är jag påväg!!! :D jag e helt galet taggad! :) kmr bli underbart att bo på gäslingen å gå å titta på tävlingarna :D hoppas på att de blir bra väder :) haha nu mår jag illa så ska titta på vägen å sen sova tror jag :) <3
uppdaterar nog senare tror jag :)

randoom ;D
alexandralinnea