jag gillar inte min magkänsla

ja de är det här som har varit dagen jobbigaste.
Idag har varit en riktigt värdelös skoldag!! Försov mig o sen så stressa jag som fan för o komma t skolan o få reda på att mina 2 av 3 lektioner är inställda. Men TACK! jätte kul -.- hade iaf svenska, vi läste novellen: att döda ett barn, den novellen har jag läst förut o tycker den e jätte bra men hade inte sett filmklippet. så vi gjorde iaf det, o faaan va dåligt de var -.- jag blev jätte besviken :s sen så slutade vi iaf. då kom dagens värsta. För er sok inte vet de så har min pojkvän hjärtproblem och i natt så åkte han in till sjukhuset (de visste jag inte) och han svarade inte och de har hänt en gång förut o då dog han faktiskt, men började leva igen sen. iaf så svarade han inte så jag blev orolig men kunde inte göra så mt åt saken.. till slut så svarade han iaf och då släppte alla spänningar och min magkänsla sa redan innan att de hade hänt honom något, och jag hade rätt. Sen började jag gråta så halva samgymnasiet har väl sett mig gråta nu oxå x)
efter Skolan åkte jag till stallet o red på min ponny de gick bra :p sen var de snabbt hem o byta om för att åka till Bowlinghallen o bowla me BUS :) de va jätte kul! Dock suger jag på att bowla.. men iaf, åt god mat så nu e jag mätt till nästa vecka x) haha.
Nu e jag trött som fan.. jag tror jag ska sova :) haha ovanligt långt inlägg idag :) hoppas ni orkar läsa det :) <3

Våga inte försvinna ifrån mig min tiger ! <33

Muuuuuuuuuuuu :)

Alexandra Konstig Linnéa

FAN, att jag alltid ger mig

jag borde stå upp. men de är inte värt det, jag har de hellre kvar.
Du de e en konstig sak, de är det. Men jag gillar det.
jag saknar dig varje dag, de kommer en stor del av mitt hjärta alltid göra.
svin
Söt
vad va de för nått?
jag saknar min ponny, jag vill att han kommer hem jag vill att han är hos mig. Vill känna hans päls mot min kind.
FUCK.
vet ni vad? jag tror att jag är för trött för det här

Tolka de hur du vill

Alexandra Linnéa

Lalalalalalalaalalalalalalallalalalalalallalaaaaa

heeeej på er :)
Idag är det söndag den 30 Januari 2011, haha jag måste säga att jag har lite svårt att fatta att de är 2011 fortfarande fan xD
Idag har jag iaf jobbat, haha sen kom Stefan (min gamla so lärare) till stallet så hans jätte söta dotter fick rida lite :) de va kul :p Efter jag hade slutat så var jag i stallet i typ flera år kändes de som fan xD gick på promenad o fotta marabou, anna, Hansy o Vanne. o Fillan va oxå me :P sen kolla vi på en hopplektion ja o fillan :P efter de red jag o sen fick fillan rida lite :P sen åkte jag hem, duscha o drog t Niklas. haahahahha Omg va jag garvade xD haha förlåt niklas för att du fick se den riktiga o psykstörda Alexandra x) haha hoppas du överlever! :p sen så kom jag hem o nu sitter jag här, kanske borde ha pluggat men de orkar jg inte nu :( ska vika min tvätt o seeen ska jag sooova :D
haha hoppas eran dag har varit bra :) <3

Jag vill flyga t värmen nu (a)

Bild från min o karros Fotografiska kväll :P de vaaa niiice de ;D <3

Ny Header :)

japp ÄNTLIGEN lite förändring här i bloggen!!
T A C K SIGRID! :D  jag e skit nöjd :) hihihi
Nu ska jag t stallet o rida för andra gången idag, var först på ekerö o red på mamma häst jupiter :) sen var det gymmet idag oxå, riktigt skönt va de! och nu till min ponny o rida :)
vi höööööööööres ;D

ponniiie :D <3

alexandra Linnéa

Dröm söta drömmar :)

japp nu vill jag inte göra nått annat än o sova :) <3
Idag har jag haft naturkunskapsredovisning som jag inte gjorde x) sen var de egelska o efter de åkte jag t nacka o klippte mig :p fick även en mössa o tröja :) sen kom jag hem o har typ suttit vid datorn o duschat, nu vill jag sova :p imorogon e de Matte o spanska där jag har 25 glosor jag inte kan.. och sen slutar jag 11. Då blir de gymmet o sen stallet :p jag tror jag ska på filmkväll imorron oxå :)
Sov gott :)

jag e trött (a)

Alexandra husseins Linnéa <3

Ny klippt :P

haha de blev inte som jag gav som förslag :P haha här kmr bilder iaf ;)

dålig bild men kanske kmr bättre sen :) haha

Ny mössa :)

Ny tröja från Bik Bok :p

nu ska jag duscha :P herrå :) <3
Alexandra Linnéa

Hej då

Hej jag måste få avreagera mig innan jag börjar plugga annars kommer de inte funka.
ta inte åt er av de jag skriver. eller jo föresten, ta åt dig om du förtjänar det.

varför lever jag? varför ska de va sån jävla skit, varför ska allt va ett helvete. varför ska jag aldrig duga som jag är? oavsett va de är så duger jag aldrig, de känns sådär..
Jag är trött på allt just nu, har haft konstant huvudverk i 10 dygn. jag mår inte fysikt bra antagligen. jag är trött på att försöka passa in, göra alla glada när de bara skär sönder mig. vänner, fiender, alla jag e så galet trött på allt. inte ens min fristad är bra länge, visst den gråa mulen me de söta ögonen får mig glad och de vännerna också. Men makten förstör allt. Jag fattar inte, asså helt hjärntvättad.. jag hatar det. Jag saknar den sanna glädjen, de sanna människorna. jag saknar säbybarnen vi var.. <3 

Ett slag i magen, ett hårt slag. jag faller ner på marken, tappar andan. Det blir svart framför ögonen ett tag, jag kommer tillbaka sen. Men jag är tydligen inte jag. åter igen, jag duger inte. Att vara ledsen de går inte, de får man inte vara. Nej förbjudet.
jag kan inte skriva länge, ser inte vad de står alla tårar är ivägen. FÖRLÅT, nej juste de duger inte.
hej då. i natt smäller det
tack för det ni gav mig, allt jag inte var värd

Jag går, men kommer inte tillbaka

Alexandra Linnéa

Sova? ja tack :)

jag e gaaalet trött, jag borde nog börja med Naturkunskapen vet du vad? jag orkar inte :( Den ska vara klart till på torsdag o jag har inte börjar :/ men börjar jag nu så kommer de ändå bli skit, har gaaalen huvudverk. känns fan som hela huvet ska ramla av :s så jag tror jag bara ramlar ner i sängen. De funkar inte. Jag får göra allt imorron ist.. lär suga men va fan kan inte ens sitta upp..
herrå <3

i Miss that night.. <3

Alexandra Linnéa

ta en tugga av solskens mackan så blir allt bra (:

eller?
haha jag ligger i soffan o har gjort typ heela kvällen för mina ben strejkar typ -.- kul, nää! haha Dagens rubrik kommer från avatar (de teknande barnprogramet på nikelodeon)haha.
Idag är det tisdag och en ganska långskoldag, inte gjort nått kul direkt i skolan, haha som vanligt alltså :p efter skolan gick jag hem. trååkigt värre säger jag bara -.- har legat i soffan typ hela eftermiddan. inte bra men så äre. nu kom pappa o sebbe hem så vi ska nog äta snart :P
pöss <3

Sommar taaack!! <3

Saknar den dagen o dig!

Alexandra Linnéa

Alavi älskar sin flickvän!

Årets jobbigaste dag utan tvekan, har inte haft någon som helst flyt idag. Är så jävla trött och sitter framför datorn med världens huvudvärk, kill me? Omg, vad fan sysslar jag med? Har blivit som Alexandra, bloggar som en liten tjej. Måste sluta, men kan inte. Måste säga att jag älskar det här, nej det gör jag nte. Min flickvän är bäst! Jag har haft pojkvänner/flickvänner förut men de är ingenting jämfört med min ompa lompa :) Älskar dig!
Slänger in dagens klädsel som en bög innan jag exploderar i tusentals bitar. Jag är nu officiellt en bög!

VARFÖR?!

varje gång jag ser dig vill jag gråta. Varför ska de va så j'ävla svårt för? va faaaan är grejen?!



RTBI DJJFGJEHYJEFGADJSGHJFGH


jAG FUCKING SAKNAR MIN PONNY!! :( <3

jag är typ ganska onormal C:

jag är inte bloggar på jätte länge :( inte bra inte, haha jag har iaf haft mina snälla asistenter som bloggat åt mig lite :P alltså Mattias Behöver verkligen en tjej!! så om ni tjejer söker en vältränad gammal simmare som e snäll o rolig så hör av er t mig så fixar vi det :) <3
jaha.. va händer i mitt liv då?
jag tränar på som fan :) både me ponnyn om mig själv, försöker gymma minst 3 ggr i veckan. och rider för de mesta :P nuu jävlar ska vi bli klara för tävlingarna :D
annars e jag väl mest i skolan eller me Hussein :)
JUSTE!!! jag ska klippa mig på torsdag.. men hur?! vad tycker ni?? :)

1. Sne lugg?

2. Låta allt växa ut o ha typ såhär? :P

3. vanlig lugg?

4.flätad sidcut? :P

vaaaad tycker NI?! :D

Alexandra Linnéa <3


Gay cowboy - Part 2!

Efter att vi har fått ett flertal kommentarer om att vi ska fortsätta blogga har vi bestämt oss för att fortsätta och ge er det ni vill ha, d.v.s. oss. Först börjar vi med att svara på Felles kommentar.

felle
om Gay cowboy - part 1:
låt töntarna blogga mera! HAHAHAH OMG jag dog, fett kul. 073jag vill inte ha dig.
AHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHJAHAHAHAH
eller ännu bättre, be dom göra en egen blogg! HAHA

- Tack! Det tycker vi också men Alex vill så jätte gärna att vi ska fortsätta skriva i hennes blogg så vi kör här istället. Mattias är lite sårad över att du driver om hans telefonnummer 073-jag-vill-ha-dig, don´t worry, jag vet vad som krävs för att göra honom glad igen. If you know what i mean! Jag kan dock inte läka hans sår eftersom att han är singel och är desperat efter en tjej, eller möjligtvis en kille också. Varför inte en apa? Han har nu ändrat sina intressen från att plocka svamp till att rida på åsnor i öknen. Vem gillar inte det lixom? TACK ÄNDÅ, VI ÄLSKAR DIG! PUSS O KRAM! FAN NUMBER ONE!

Nu, tillbaka till oss. Idag har vi inte gjort så mycket, en tråkig morgon efterföljd av julbord till lunch, lite försent eller? Nåja, that´s how we ride. Allt bra med er? Jo tack, bra med oss också. Mattias sitter i mitt knä just nu och undrar om jag kan köpa en tjej/kille/apa till honom, därför går jag ut med en annons. Blocket har anmält mig efter att jag lade ut annonsen då de ansåg att den var kränkande mot det svenska folket och samhället. Here we go:

Namn: Mattias Demirian
Årsmodell: 16 år gammal
Bor: I skogen
Hobby: Rida på åsnor
Telefonnummer: 073-nu-räcker-det-vad-fan-jag-vill-verkligen-ha-dig
Favoritfärg: Rosa
Favoritbil: Trehjuling
Drömtjej: Brad Pitt
Dröm åsna: Bamses åsna
Bästa kompis: Sin spegelbild (what the fuck?!)
Kropp: Det varierar beroende på klimat, humör och vad han äter till lunch.
Gör just nu: Sjunger "I wanna dance with somebody" av Whitney Houston. Så romantisk.
Pris: Med tanke på att jag precis bytt oljan och satt på en ny sadel nöjer jag mig med 22 kronor.

Kontakta oss på 073-ingen-vill-ha-honom!

Hussein Alavi, Mattias Demirian och inte Alexandra Öhman. Vart fan e bruden? Hon pluggar! NÖÖRD! We bad boys are hocking up some girls, for Mattias. I have mine!

Dagens:

- Hussein, jag fryser
- Jag sa ju till dig att det skulle vara kallt idag
- Men ändå, kan inte du värma mig?
- Visst, vill du ha en kram?
- ABSOLUT! Ge mig nu!
- Shit, det där kan missuppfattas.
- Det är inte meningen att du ska missuppfatta...
- Okej...
*Hussein kramar Mattias*
- Fan vad skönt Hussein!
- Va?
- Hårdare
- Snälla, ta det lugnt.
- Jag vill inte
- Varför?
- Jag älskar ju dig vafan!
- Tack.

Hojta till om ni vill läsa fortsättningen!

Alavi gästbloggar för andra gången ;)

Tjena!
Alexandra sitter för tillfället på soffan och orkar inte lyfta på sig, o hon klagar på att jag är för lat haha. Så jag får ta och göra som ni bloggare gör, skriva om min dag. Har inte gjort så mycket idag, varit på gymmet i ett par timmar och sen raka vägen hem för att käka morsans grymma lasagne! Jobb imorgon vilket betyder att jag måste sova tidigt ikväll (my ass) och gå upp tidigt på morgonen..Håller på att ladda ner "gamla" låtar just nu. Skit nice! Old memories :)

JAG ÄLSKAR DIG <3

jag hade skrivit ett inlägg som försvann :( Orkar inte blogga nu :P god natt :)

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN! HAN E JORDENS BÄÄÄSTA O MEST UNDERBARA <3

 aLEXANDRA lINNÉA

sååååååååååå häääääääääääääääär trööööööööttt påååååååå deeee hääääääääääärrrr!

jag tappade just alla lust med allt. men jag måste plugga.
kände att jag var tvungen att blogga i mellan (a)
jag är sur, jag e ledsen, jag är irriterad, jag e frustrerad, jag är grining, jag är på allmänt dålig humör.
UTAN ANLEDNING. asså va e grejen med det? :s
Nuuu blir det ego bilder :P!





Alexandra Linnéa ♥

borde sova :)

japp nu ska jag sova :p
idag var första dagen i skolan -.- kul men ändå inte lixom :p
efter skolan blev det oplanerad Shopping :P haha
god natt :) <3

Duktig ponny jag har :)

I miss YOU.. den du var <3

Måste hälsa på min ponny !! <3

Sov sött hörre ni ni :)

alexandra Linnéa

Gay cowboy - part 1

Asso omg, ni anar inte vilken KASS MORGON vi har haft. VI är Mattias, Hussein och inte Alexandra. Hon har haft sovmorgon den jäveln! Vi har precis surfat porr, det var Alexandras idé. Mattias gillade det, inte jag. Jag är mer inne på gay cowboy, men det är okej antar jag. Mina föräldrar tycker det, gör Du? Haha. Mattias tittar snett på mig men jag antar att jag gillar hans sexiga blick. Gillar han de måtro? han gör det. Fantastiskt. Alexandra är med Alexandra. No shit. Alexandra vet inte att vi skriver ett sexigt inlägg i hennes blogg, hon är typ blond. Bokstavligt talat. Mattias är singel så alla brudar vet! Ni når honom på 073-jag vill ha dig. Han är ute efter en tjej som gillar att gå ut i skogen och plocka svampar i den härliga naturen. Han har chicken legs. Alexandra är här! Nu måste vi dra, på återseende!

Hussein Alavi & Mattias Demirian och inte Alexandra Öhman.

Svett

Hahaha käände för de lite gran bara :P
jag ska soova nu :) upp o jobbar kl 7 i morron -.- de som e bra me i morron e att de är Söndag den 9e januari :p då har jag o Hussein varit tsm i 2 månader :) så förhoppningsvis kan vi va me varan då .) <3
God natt! :) <3

Raaaaw <3

Alexandra Linnéa

åttondejanuaritjugohundraelva

hej folket :)
Ja idag är det Lördag, ångest.. de är typ 3 dagar kvar av jullovet :( inte kul. jag har inte pluggat alls o har typ kartprov på tisdag :/ inte bra de.
idag är en fullspekad dag :p
först till Ekerö o Karlshem för att rida :) sen blir de nog hamburgare på ekerögrillen :D höhö tjockis, japp :p sen ska jag till säby, rida min ponny o efter de ska heeela skrubben städas ur.. jobbigt kmr de bli.. men men. Sen ska vi t farmor på middag :p de blir min dag :)
ha de såå bra! ;)

kände för o langa en suddig ego bild ;)
måååååååååååste draaaaa ;D

Alexandra Linnéa

Alaaaaaaaaaavi!

Tjaaaaaaaa! Allt bra med er? Jorå, det funkar.
Här sitter jag och tråkar skiten ur mig, chattar med Aleeex som gör mina dagar! Finns annars ingenting annat att göra, är inte den bästa på att blogga eftersom att jag är en kille(?) eller det tror jag iaf att jag är..
Jag har aldrig förstått grejen med att blogga, vad är det som är så himla kul med det? Och vad är grejen med alla snorungar som vågar skriva något negativt utan att skriva namn? Jävla snorungar.
Nåja, tillbaka till mig. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om, som sagt, inte min grej. NU VET JAG! Vi går in på något som jag älskar, något som jag dyrkar, nämligen FOTBOLL!
Alexandra brukar ringa mig på kvällarna och babbla om Zlatan Ibrahimovic *gäsp* vilket jag tröttnar på, ge dig vafan! Så snygg är han inte. Hon brukar sjunga Ibras låt under lektionstid vilket också är irriterande. Hon dör för FIFA11..det sårar mig.. när jag kommer hem på kvällarna och vill mysa så vill hon bara spela o spela.. Tänk på mina känslor vafan!
Nu så, måste rulla mot köket... Innan jag gör det ska jag bara berätta lite grann om vad jag tycker om min flickvän, den underbaraste personen i världen. Hon gör mina dagar, sätter ett leende på mina läppar och är där för mig när jag behöver det som mest. När mitt eget hjärta inte orkade och stannade var hon där med sitt eget hjärta och hjälpte mig på vägen. Jag klarar mig fint idag, tack vare dig älskling. Jag älskar dig Alexandra Linnéa Öhman!
Hmm... hur avslutar ni bloggare.. ah juste, PÖSS! :*
(Klicka för större bild)

Min pojkvän <3

ja jag skulle berätta om min pojkvän så de gör jag nu :P

Han heter Hussein Alavi och ska fylla 17 den 20e januari :p alltså måste jag köpa födelsedags present snart ;) Han har alltid sina Koss på sig :p haha <3
Han är världens underbaraste! Behandlar mig antagligen lite för bra :p snäll, söt, grym, snygg, sexig allt man kan önska sig. men Framför allt så älskar han mig för den jag är, han orkar me mig fast jag beter mig som skit o e sur. Han tröstar mig när jag e ledsen och han skrattar med mig när jag är glad. Han får mig glad.
På söndag har vi varit tsm i 2 månader, mitt längsta seriösa förhållande tror jag fan. Han Får mig leva mina dagar till fullo <3
Men viktigast av allt är att han är som en av min bästa vänner, vi kan snacka i timmar, vi kan messa om allt möjligt. En kille med underbarare personlighet får man verkligen leta efter!
Han gör min dag, min natt.
Det är genom hans lungor han andas <3
de e min pojkvän de :) <3

en dag i skolan :P

:) <3

Bara min Tiger :) <3

haha puuuusss <3
Alexandra Linnéa


TACK! :)

Anonym om hej, jag äter chocklad me hela kroppen..:
hur träffade du din pojkvän? kan du inte lägga in en bild på honom? :)
IP: 82.182.159.212
06 Januari, 23:27  
Anonym om hej, jag äter chocklad me hela kroppen..:
sluta inte blogga :O
IP: 85.225.61.199

TACK!   äntligen något positivt! :) härligt! nu blev jag glad :p
haha synd att jag inte får veta vem de e :P
absolut ska jag berätta mer om honom :) <3

Alexandra Linnéa

hej, jag äter chocklad me hela kroppen..

höhö viktig info!
jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska sluta blogga, men kände för de just nu så gör de iaf. som många sak så borde jag egentligen inte bry mig om va ni säger. Varför ska jag? de är min blogg o så länge jag inte kränker någon annan så får jag skriva vad jag vill, så jag tänker göra det ;)
Idag är de söndag, den bästa dagen på länge. Började me att sova till 12 typ, åt panmkakor t frukost, sen städade ja lite. efter de drog jag t stallet, fastande i klubbis o snacka me massa skönt folk, asså jag måste bara säga INGET slår de underbara säbybarnen <3 dem e bääst! <3  Sen red jag iaf, o de gick suuupper!! :D  stressa hem o duscha sen kom hussein, vi åt midda o sen snacka vi, haha han berätta allt möjligt roligt :P typ den bästa dagen på jäääävligt länge! jag har världens underbaraste pojkvän <3
JUSTE!! jag har mellandags shoppat :p dock ett tag sen, men jag lägger upp lite bilder :)

mina nya älsklingsbyxor! jag har dem på mig heeela tiden hemma :D höhö, älskar färgen :) <3

Svarta leggings :p

tröja :P som e lite stor x)

ÄÄÄLSKAR den här trörjan! :D

Linne från monki :)

O lite annat :P höhö :P

jag måste sova nu :P
ska t gymmet 7.45 i morrn! -.-'
God natt hörre ni ni :) <3

Alexandra Linnéa